11 Aug ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Καθώς ο Αύγουστος, παραδοσιακά, είναι ο μήνας των διακοπών & συνδυάζεται με υψηλές θερμοκρασίες – οι οποίες επιταχύνουν τις τροφικές αλλοιώσεις- είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε ώστε να αποφύγουμε ανεπιθύμητες τροφικές δηλητηριάσεις.Καλές διακοπές σε όλους με ασφάλεια!!!

17 Aug
Συστήματα διαχείρισης – ISO
Katerina Diakogiannaki
Συστήματα διαχείρισης
Συστήματα διαχείρισης: Τι είναι και γιατί να τα υιοιθετήσει μία επιχείρηση

11 Aug
Food Safety
Katerina Diakogiannaki
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

14 Jun
ISO 9001:2015
Katerina Diakogiannaki
ISO 9001:2015 – ΜΑΡΙΝΕΣ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.