Posted at 20:11h
in
Business,
Food Safety
Τι είναιΗ τροφική αλλεργία είναι η αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπινου οργανισμού σε ακίνδυνα συστατικά των τροφίμων (αλλεργιογόνα). Τα συστατικά των τροφίμων που πυροδοτούν τις μη φυσιολογικές αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος είναι πρωτεΐνες που περιέχονται στα τρόφιμα. Στην Ε.Ε. αναγνωρίζονται 14 αλλεργιογόνα των τροφίμων.Το...
/*! elementor - v3.5.5 - 03-02-2022 */
.elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=".svg"]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}
Τι είναι η εσωτερική επιθεώρηση και ποιος ο σκοπός διεξαγωγής της; Γιατί αποτελεί σημαντικό εργαλείο για μία επιχείρηση;...
/*! elementor - v3.5.5 - 03-02-2022 */
.elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=".svg"]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}
Γιατί
είναι σημαντική η θέσπιση στόχων για μία επιχείρηση; Με ποια κριτήρια
θα πρέπει να επιλέγονται οι στόχοι και πώς θα πρέπει να ορίζονται;...
Διαδικασία απόκτησης πιστοποίησης σύμφωνα με κάποιο πρότυπο (π.χ. ISO 22000, ISO14001, ISO9001, HACCP κτλ.) σε απλά βήματα!...
Σύμφωνα με το πρότυπο όλες οι επιχειρήσεις μπορούν και στη σημερινή δημοσίευση αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες κατηγορίες.
Κατερίνα Διακογιαννάκη,
Χημικός MSc Τεχνολογία Τροφίμων
Ρόδος, Ελλάδα...
Συστήματα διαχείρισης: Τι είναι και γιατί να τα υιοιθετήσει μία επιχείρηση...
Posted at 08:15h
in
Food Safety
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...
Posted at 06:48h
in
ISO 9001:2015
KD-Consulting - Η εταιρεία ΜΑΡΙΝΕΣ ΡΟΔΟΥ Α.Ε. πιστοποιήθηκε συμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2015 από το φορέα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA HELLAS....